RECOM Electronic - виробник DC/DC-перетворювачів з багаторічним досвідом | Vantec
RECOM Electronic - виробник DC/DC-перетворювачів з багаторічним досвідом

RECOM Electronic

Код виробника : RECOM

Повне найменування: RECOM Electronic GmbH

Web сайт виробника : www.recom-power.com

Компанія була заснована в 1974 р.

Головний офіс фірми розташований Німеччині. Розробка і тестування перетворювачів здійснюються в Німеччині, виробництво розміщене в Азії.

Компанія RECOM пропонує широку гамму високоякісних DC/DC перетворювачів потужністю від 0,25 до 100 Вт. Перетворювачі призначені для застосування в телекомунікаційній апаратурі, приладах управління технологічними процесами, на транспорті, в медичному устаткуванні і тому подібне. Основна продукція виконанадля роботи при температурі від -40 до +85°С.

Система менеджменту якості компанії сертифікована застандартом ISO 9001.

У програмі постачань RECOM - декілька тисяч позицій. Усіх їх можна об'єднати в 3 групи:

  • Група ECONOLINE - це DC/DC перетворювачі потужністю 0,25-15 Вт, що мають стандартні параметри, розміри корпусу і розташування та призначення виводів. Це найбільш популярна група перетворювачів RECOM.
  • У групі EUROLINE представлені DC/DCперетворювачі потужністю 0,25-5 Вт підвищеної якості для тяжких умов експлуатації. Це конвертори з регульованим виходом і електричною міцністю ізоляції до 6 кВ. Більшість перетворювачів EUROLINE мають дешевші аналоги вгрупі ECONOLINE.
  • Перетворювачі групи POWERLINE - це високовольтні DC/DC-конвертери потужністю 1,5-100 Вт. На відміну від перетворювачів інших серій вони мають високу щільність потужності, вихідну напругу - до 267 В, разноманіття набору вихідних напруг, наприклад: 5, -28, -32, 70, 5, 12, -48 В. POWERLINE перетворювачі призначені для застосування в ISDN апаратурі. Для застосування в телекомунікаційній апаратурі пропонуються перетворювачі з вихідною напругою до 270 В DC, для ISDN додатків - перетворювачі з Uвих = 40 В DC.
  • Група серій POWERLINE відповідає вимогам стандарту EN 60950.

    Продукцію виробника RECOM можна придбати у нас, перейшовши до розділу Контакти.

    ваша корзина пуста